Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:
"Boluspor karşısında iyi bir futbolla 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Boluspor karşısında iyi bir futbolla 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig yolunda artık sona yaklaştıklarını ve telafisi olmayan maçlara çıkacaklarını söyledi.

Boluspor ile yapacakları maçında telafisi olmayacağını belirten Tankut, "Bunun bilinci içinde hazırlıklara başladık ve maç gününe kadar titizlikle bu hazırlıklara devam edeceğiz. Lige verilen arayı da en iyi şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz. Boluspor karşısında iyi bir futbolla 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Rakibimizde iyi mücadele eden kaliteli bir takım. İki kazanmak isteyen takımın maçı, taraftarlar iyi bir futbol izlettirecek." diye konuştu.

Öte yandan kırmızı-mavili ekip, 3 Nisan'da karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını izinli olan Isaac'den yoksun sürdürdü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.