Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:
- "Süper Lig'e yükselen ikinci takım olmak için son ana kadar elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz"

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e direkt yükselecek ikinci takım olmak için son maçta ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig için Multigroup Alanyaspor ile yarıştıklarını ifade ederek, "Rakibimizin bir puan gerisindeyiz. Süper Lig'e yükselen ikinci takım olmak için son ana kadar elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Göztepe maçına mutlak galibiyet için çıkacağız. Rakibimiz ligin en iyi ekiplerinden. Çok kaliteli bir kadroya sahip. Kolay maç olmayacak." diye konuştu.

Ligin son haftasında deplasmanda yapacakları Göztepe maçına Kuşadası'nda hazırlanacaklarını kaydeden Tankut, "Kafile Kuşadası'nda otele yerleşti. Cuma gününe kadar otelin tesislerinde hazırlıklarımız sürecek. Daha sonra maç için İzmir'e geçeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.