Kartal, Efes’e odaklandı

Kartal, Efes’e odaklandı
Sezonun açılış maçını Pazar günü deplasmanda Anadolu Efes karşısında oynayacak olan Dev Kartallar, bu maça odaklanmış durumda. Yeni takım görüntüsünde olan temsilcimizin ilk haftalardaki performansı merakla bekleniyor

Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, 2015-2016 sezonun ilk maçında oynayacağı Anadolu Efes maçına odaklandı. Lige deplasmanda ligin zorlu takımlarından biri karşısında oyamayarak başlayacak olan Dev Kartallar, iyi bir oyun ile galip gelerek sezona bomba gibi başlamak istiyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde bu maçın teknik ve taktik çalışmalarını yapan temsilcimiz, yarın son çalışmasını yaparak İstanbul’a gidecek ve kampa girecek.

İLK HAFTA HEYECANI

Geçtiğimiz hafta Torku Cup’ta ev sahipliği yapan ve lig öncesi son durumunu gören yeşil-beyazlılar, oldukça iyi bir performans sergilemişti. Bu hazırlık karşılaşmalarında Muratbey Uşak Sportif karşısında kazanan, Demir İnşaat Büyükçekmece maçında ise mağlup olan temsilcimiz, Anadolu Efes maçı öncesi eksikliklerini görmüş oldu. Yeni bir takım görüntüsünde olan Torku Konyaspor’un ligde ilk haftalarda neler yapacağı heyecanla bekleniyor.

BEKİR’DEN EFES’E TEBRİK

Yeşil-beyazlıların Boşnak antrenörü Aziz Bekir, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak başlayan Anadolu Efes’i tebrik etti. Bekir, “Pazar günü sezonun ilk maçında karşılaşacağımız rakibimiz sezona çok iyi bir başlangıç yaptı ve Pınar Karşıyaka gibi önemli bir rakibi mağlup ederek Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. Hem Türk oyuncuları hem de yabancı oyuncuları ile çok güçlü bir kadroya sahipler. Biz de böyle zorlu bir takıma karşı iyi basketbol oynayarak ligin ilk maçında mücadele edeceğiz” dedi. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.