Kartal geri sayımda

Kartal geri sayımda
Yarın sezonun en zorlu sınavlarından biri karşısına çıkacak Dev Kartallar’da tüm hazırlıklar yapıldı. İBB maçını kazanıp yoluna devam etmek isteyen temsilcimizde moraller oldukça yerinde

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde sezonun 14. hafta maçına çıkmaya hazırlanan Torku Konyaspor’da işler yolunda. Yarın zorlu deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak Dev Kartallar, galibiyet almak için büyük bir savaş verecek. Son haftalardaki güzel basketbolunu İBB maçında da sergilemek isteyen temsilcimiz, bunun için çalışmalarını hafta başından beri sürdürdü. Başantrenör Aziz Bekir ve yardımcıları yönetiminde yapılan idmanlarda oyuncuların hırslı ve neşeli olması dikkatlerden kaçmadı. İstanbul deplasmanına kazanmak için giden temsilcimiz alacağı galibiyetle de moralini yüksek tutacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Torku Konyaspor mücadelesi yarın saat 16.00’da başlayacak ve karşılaşma TBF TV’den canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi Aytuğ Ekti, Serdar Ünal, İbrahim Altıntaş hakem üçlüsü yönetecek.

İSTATİKLERLERDE İYİYİZ

Dev Kartallar, oynadığı 12 maçtan 5 galibiyet, 7 yenilgi ile ayrılırken bir maç eksiği ile puan cetvelinde averajla 13. sırada yer alıyor. Clay Tucker 20.8 ortalama ile hem takımın hem de ligin sayı lideri durumunda bulunurken JR Bremer 6.5 asist, Sean Williams ise 7.2 ribaund-2.7 blok (ligin blok lideri) ortalamaları tutturarak istatistiklerde ön plana çıktılar. Bu süreçte rakip potalara 71.9 sayı bırakırken potamızda ise 75.8 sayı görüp, 31.4 ribaund, 17.2 asist, 3.9 blok, 4.6 top çalma ortalamaları ile mücadele etti.

RAKİP SON SIRADA

Geride kalan 12 maçta 2 galibiyet-10 yenilgisi bulunan İstanbul BŞB, puan cetvelinde son sırada yer alırken, Marcus Denmon 16 sayı, Damir Markota 7.2 ribaund- 0.2 blok, Jaka Klobucar ise 4 asist ortalamaları ile oynayarak 12 maçlık seride İstanbul temsilcisine katkı veren oyuncular oldular. Ortalama 75.8 sayı üretirken potasında da 87.2 sayı gören rakibimiz 36.7 ribaund, 14.5 asist, 0.6 blok, 5.6 top çalma ortalamaları tutturdu. Alt sıralardan kurtulmak adına oldukça büyük önem taşıyan bu maç öncesinde rakip ile lig tarihinde 2 kez karşı karşıya gelen Konyaspor, bu maçlardan 1’ini kazandı. (Spor Servisi)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.