Kartal haftası

Kartal haftası
Torku Konyaspor, hem basketbolda hemde futbolda Beşiktaş ile karşılaşacak olması Konyalı sporseverleri heyecanlandırıyor

Spor Toto Süper Lig’de ve Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz Torku Konyaspor, aynı haftada aynı rakip ile karşılaşacak. Futbolda pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak yeşil-beyazlılar, basketbolda ise bugün Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak. Konyalı sporseverler, Beşiktaş ile oynanacak kirik karşılaşmaları beklerken, galibiyetle kapatarak çifte Beşiktaş zaferi yaşamak istiyorlar.

MORALLER YERİNDE

Süper Lig’de ilk yarı heyecanı bu hafta oynanacak maçlarla sona erecek. Temsilcimiz Torku Konyaspor, lider Beşiktaş’a konuk olurken bu maçtaki hedefini puan veya puanlar ayrılmak olarak kurdu. Geçtiğimiz haftayı Bursaspor galibiyetiyle kapatan ve ardından hafta içi kupa maçında Etimesgut Belediyespor’u yenerek galibiyet serisini sürdüren yeşil-beyazlılar, moralli bir şekilde Beşiktaş maçı için İstanbul’a gidecek.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Torku Konyaspor, pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından bugün yeniden başlayacak. Türkiye Kupası’nda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşan ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan temsilcimizde teknik heyet tarafından oyunculara bir günlük izin verilmişti. Bir günlük aranın ardından bugün saat 15.00’da Kayacık Tesisleri’nde toplanacak Konyaspor, Beşiktaş maçının çalışmasını gerçekleştirecek.  (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.