Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
İDSB Genel Sekreteri Kurt:- "Anamuhalefet partisi liderinin son derece seviyesiz ve siyaset dilini kirleten bir üslupla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözleri şiddetle kınıyoruz"

İSTANBUL (AA) - İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) Genel Sekreteri Ali Kurt, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramaazanoğlu hakkındaki sözlerine ilişkin, "Anamuhalefet partisi liderinin son derece seviyesiz ve siyaset dilini kirleten bir üslupla sarf ettiği sözleri şiddetle kınıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kurt, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Ramazanoğlu'na yönelik kullandığı ifadeleri "çirkin" ve "seviyesiz" olarak niteledi.

Anamuhalefet partisi liderinin son derece seviyesiz ve siyaset dilini kirleten bir üslupla Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözleri şiddetle kınadıklarını belirten Kurt, "Mahut kişinin giderek alışkanlık haline getirdiği ölçüsüz ve kabul edilemez hakaretler, üzülerek ifade ediyoruz ki bir bayan hakkında serdettiği çirkinliğin çok ötesinde bütün kadınları inciten ve tam da sahibinin aynası olan sözler olmuştur. Ülkemizin birlik ve beraberliğe çok muhtaç olduğu şu günlerde taraflı tarafsız herkesi rahatsız eden bu hezeyana, aralarında kadınların da olduğu bir kalabalığın alkışlayarak destek vermesi maalesef ayrı bir ibret vesikasıdır." değerlendirmelerinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.