Kızılcahamam'da şehit kabirleri ziyaret edildi

Kızılcahamam'da şehit kabirleri ziyaret edildi
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit kabirleri ziyaret edildi.Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile Belediye...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit kabirleri ziyaret edildi.

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile Belediye Başkanı Süleyman Acar, Mahkeme Ağacin ve Süleler mahalle mezarlıklarında bulunan, 1993'te şehit düşen Kadir Akgün, 2006'da şehit olan Ahmet Tamer ile 15 Temmuz şehitleri Lütfi, Mehmet ve Hakan Gülşen ile İbrahim Ateş'in şehit kabirlerini ziyaret etti.

Acar ile şehitlerin ailelerini de ziyaret ederek bayramlaşan Kaymakam Aksoy, "Yüce Allah, bu toprak için, bu vatan için ve bu bayrak için can veren tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Bütün ailelerimize yeniden baş sağlığı ve sabır diliyor, bayramlarını tebrik ediyorum. Tüm şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Ruhları şad olsun." dedi.

Başkan Acar ise şunları kaydetti:

"Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için Cumhuriyetimizin kurulmasından bugüne canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizin manevi huzurunda eğiliyorum. Cennet vatanımızı bizlere bırakan tüm şehitlerimizi ve artık ebediyete intikal etmiş olan tüm gazilerimizi rahmetle anıyorum. Şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine sahip çıkmak hepimizin görevidir. Onlar için ne yapsak azdır. Sizler bizim baş tacımızsınız. Sizleri bir gün değil, her gün hatırlamamız lazım. Hepinize baş sağlığı ve sabır diliyorum. Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın."

Kaymakam Aksoy ile Başkan Acar, İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek askerlerle bayramlaştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.