KONTİMDER'den fuar değerlendirmesi

KONTİMDER'den fuar değerlendirmesi
KONTİMDER’in çözüm ortağı olduğu TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nı 34 bin 416 kişi ziyaret etti.

 

KONTİMDER’in çözüm ortağı olduğu TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nı 34 bin 416 kişi ziyaret etti. 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara 191 firma katıldı. 17 ülke ve 49 ilden gelen 34 bin 416 ziyaretçi sayısı geçen yıla göre yüzde 67 oranında arttı.

KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, başarılı bir fuar organizasyonu gerçekleştirildiğini belirterek, fuarın her geçen yıl mesafe katetmesinden memnun olduklarını söyledi. Başaran, “Çok şükür bir fuarı daha alnımızın akıyla bitirebildik. Bu yıl ikinci defa çözüm ortağı olarak dahil olduğumuz fuar organizasyonun her geçen gün mesafe katetmesi ve büyümesi bizi ayrıca mutlu ediyor. Daha fuar bitmeden gelecek yıl düzenlenecek fuar için sözleşme imzalayanlar, stant alanını büyütenler ve bu yıl katılmayan ama seneye katılmak için stant talebini de bulunanların azımsanmayacak sayıda olduğunu öğrendik” dedi. 

KONTİMDER’İN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

KONTİMDER’in çözüm ortağı olarak fuara hem üye firma katılımı hem de ziyaretçi sayısının artırmak için fuarda organizasyonlar düzenlediklerini kaydeden Başaran, şu değerlendirmeyi yaptı: “TİMFED yönetim kurulu toplantısını Konya’da yapmak sureti ile diğer şehirlerin fuarı ziyaret etmesini sağlamaya çalıştık. Enerji Verimliliği ve Cam paneli ve KONTİMDER Üyeleri Kaynaşma Yemeği gibi organizasyonları ile ziyaretçi sayısını artırmaya çalıştık. Tahmin ediyorum ki KONTİMDER organizasyonları sayesinde ziyaretçi sayısı minimum 2 bin 500 seviyesinde olmuştur diye düşünüyorum. Birkaç sene içerisinde hedefimize ulaşıp 6 salonu dolu güzel fuar gerçekleştireceğimize inanıyorum. KONTİMDER üyesi 38 firma fuara katıldı. Seneye fuara 50 üye firmamızla katılmayı hedefliyoruz.”

kontimder-(2).jpg

STANT REZERVASYONLARI ŞİMDİDEN BAŞLADI

Katılımcı firmaların fuardan memnun kaldıklarını ifade ettiklerini vurgulayan Başaran, 2018 yılında düzenlenecek fuar için şimdiden rezervasyonların yapıldığına dikkat çekti.  Talebin artması durumunda fuardaki salon sayısının artırılacağını belirten Başaran, şöyle konuştu: “Fuarın son gününde stant ziyaretleri yaptım. Yüzde 99 memnuniyet var diyebilirim. Beklentilerimizin üzerinde olumlu bir sonuç elde ettik. Ümit ediyorum ki gelecek yıl gerçekleştireceğimiz organizasyon daha iyi olacak. 2018 yılında yeni bir salon ilavesi sözkonusu. Talep durumuna göre fuar 5 salonda gerçekleştirilecek. Gayrimenkul firmalarının gelecek yıl için talepleri üst seviyede. Israrla şunu belirtiyoruz; stant satışlarına daha erken başlansın, satışı ne kadar erken bitirirsek, zamanımızı ve enerjimizi stant satmak yerine ziyaretçi getirmek için harcarız. Yurtiçinden ve yurtdışından daha fazla ziyaretçi nasıl getiririz bunun mücadelesini vereceğiz.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.