Konya halkı milletvekillerinin çalışmadığını düşünüyor

Konya halkı milletvekillerinin çalışmadığını düşünüyor
PUSULA TV, Konya halkına en çalışkan Konya milletvekillerini sordu. Konyalı vatandaşlar milletvekillerinin halkın içine karışmadıklarını söyleyerek, çalışkan vekil göremediklerini dile getirdi.

PUSULA TV, halka Konya'nın en çalışkan milletvekillerini sordu. Verecek isim bulamayan Konyalılar, çalışan vekil görmediklerini söyledi.

TANIMIYORUZ

Konya’da 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından AK Parti’den Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Leyla Şahin Usta, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı, Abdullah Ağralı, Selman Özboyacı, Halil Etyemez, CHP’den Abdüllatif Şener, MHP’den Mustafa Kalaycı, Esin Kara, Saadet Partisi’nden Abdulkadir Karaduman, İyi Parti’nden ise Fahrettin Yokuş seçildi. Konya halkı en çalışkan milletvekili kimler sorusuna ‘tanımıyoruz’ cevabını verdi. PUSULA TV’nin mikrofon uzattığı bir vatandaş, “Bilmiyorum, bir eski belediye başkanını tanıyorum, hiçbiri ile de muhatap değiliz. Çalışan, halkla iç içe olan vekil görmedik” dedi. Vekillerin vatandaşlarla bir araya gelmemesinden şikayetçi olan Konyalı vatandaşlar ise, Tanımıyorum, eskiden tanıyorduk halkın içine giriyorlardı ama şu an tanımıyoruz. Bizler milletvekilini tanımıyoruz, halkın içinde gezmedikleri için bilmiyoruz.  AK Parti’ye oy verdik ama milletvekillerini tanımıyoruz, görmedik hiç. Çarşıya inmeleri lazım, sanayiye gitmeleri lazım, bu millet ne yapıyor, aç mı susuz mu görmesi lazım. Çözümü olmasa bile bir güven oluşur, biz sorsunlar istiyoruz” ifadelerini kullandı. Tanınmayan vekillerin aynı zamanda çalışmadıklarını da kaydeden Konya halkı şunları söyledi: “-Hiçbiri çalışmıyor, Kendilerinden başkasını düşünen milletvekili görmedim.

-Çalışkan vekil yok.

-Hiçbirisini görmedim. Tanımıyorum milletvekillerini, seçimden seçime 3-5 vaat koyuyorlar, öyle gidiyor.

-Hiçbirisi çalışmıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.