Konya'da İş Yerlerine Dezenfektan Standı

Konya'da İş Yerlerine Dezenfektan Standı
Koronavirüs vakalarının artması üzerine alınan önlemler kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ile birlikte Feritpaşa Mahallesi'nde bulunan iş yerlerine dezenfekte standı bıraktı.

Koronavirüs vakalarının artması üzerine alınan önlemler kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ile birlikte Feritpaşa Mahallesi'nde bulunan iş yerlerine dezenfekte standı bıraktı. Koronavirüs vakalarının Türkiye’de artması nedeniyle nedeniyle önlemler artırıldı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve  Kahveciler, Çay ocakları ve Büfeciler Odası Başkanı Mehmet Adil ile birlikte iş yerlerine dezenfektan standı bıraktı. Feritpaşa Mahallesi'nde Kahveciler odasına bağlı iş yerlerine dezenfektan bırakan Pekyatırmacı, vatandaşlara uyarılarda bulunarak durumun ciddiyetini hatırlattı. Pekyatırmacı çevrede bulunan esnafları da ziyaret ederek işletme sahiplerine hijyen konusunda uyarılar yaptı.

is-yerleri-dezenfektan-standi-5.jpg

HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞI BİZE EMANET

Vatandaşlara durumun ciddiyetini anlatmanın kendilerinin bir görevi olduğunu belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Ülkemizde ve özellikle Konya’da son dönemde artan vaka sayıları dikkat çekiyor. Bizim de hizmet verenler olarak bu anlamda hemşehrilerimize uyarılarda bulunma görevimiz var. Selçuklu’da yaşayan hemşehrilerimizin sağlığı bize emanet. Kıraathaneler insanların günlük olarak en fazla zaman geçirdiği yerlerden bir tanesi. Hemşehrilerimize burada zaman geçirdikleri vakitlerde daha dikkatli olmaları noktasında uyarılarda bulunduk. Buraya gelen müşterilerin koronavirüs tedbirleri kapsamında farkındalıklarını artırmak istedik. Bu doğrultuda buradan hizmet alan müşterilere sosyal mesafe ve maske konusundaki kuralları hatırlatırken el hijyenini sağlamalarını amaçlayan dezenfektan standını yerleştirdik. İnşallah hep birlikte alacağımız tedbirler bizi bu virüsten kurtaracaktır.” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.