Ümit Altunbaş

Ümit Altunbaş

KONYA'DA TOPLU ULAŞIM SİSTEMİNE YENİ BİR SOLUK KAZANDIRACAK PROJENİN ADI; METRO!

KONYA'DA TOPLU ULAŞIM SİSTEMİNE YENİ BİR SOLUK KAZANDIRACAK PROJENİN ADI; METRO!

Allah’ın rahmeti, bereketi lütfu ve ihsanı hepimizin üzerine olsun inşallah.

Eğer izin verirseniz bu haftaki yazımızda İç Anadolu’nun İncisi Kadim Şehir Konya'ya kazandırılacak olan Metro projesinden bahsetmek istiyorum.

 

Geçtiğimiz günlerde gerek sosyal medyadan, gerek yerel basından edindiğimiz bilgilere göre gönüllerin şehri Konyamız Metro projesine kavuşuyor.

 

Şehir içi toplu ulaşıma yeni bir soluk kazandıracak olan metro projesinin ne zaman hayata geçirileceği merak konusu olmuştu

Bu merakın giderilmesi adına geçtiğimiz günlerde müjdeli haber Konya halkına duyuruldu.

 

Şehir içi toplu ulaşımın daha rahat ve daha konforlu bir şekilde yürütülmesi için hayata geçirilecek metro projesinin Konyamıza yeni bir soluk kazandırması hedefleniyor.

Kısa mesafeli seyahatler vatandaşlarımızın evine, işine, okuluna, üniversitesine ve hatta sağlığı için gerek duyacağı birçok sağlık merkezine ulaşmasına büyük bir avantaj sağlamaktadır! Deyim yerindeyse Konya’mızda toplu ulaşım yeni bir boyut kazanacaktır.

Konya’mızda şehiriçi toplu ulaşım sistemi gerek otobüs seferleriyle, gerek tramvay seferleriyle halkın ulaşım ihtiyacına cevap vermektedir!

Bunun yanı sıra Konya halkının metro projesine kavuşacak olması toplu ulaşıma verilen önemin en güzel göstergesidir!

 

Başka ne söyleriz nasıl anlatırız bilmiyorum; ama Konya’mız adına İç Anadolu’nun incisi kadim şehrimiz adına hayata geçirilecek olan toplu ulaşım sistemine yeni bir soluk kazandıracak olan ve yeni bir boyut kazandıracak olan metronun Konyalıya, Konya halkına hizmet verecek olmasından dolayı mutluyuz, bu hususta emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Konya’mız adına sağ olsunlar. Var olsunlar.

Satırlarıma burada son noktayı koyuyorum.

Şehir içi toplu ulaşım sistemine yeni bir soluk kazandıracak olan metro projesinin Konya’mıza, Konyalımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Tekrar görüşmek dileğiyle.

Allah’a emanet olun...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Ümit Altunbaş Arşivi
SON YAZILAR