Konyaspor farkı

Konyaspor farkı
Torku Konyaspor ile Antalyaspor Süper Lig’de 9. randevuda. İki ekip arasında oynanan maçlarda yeşil-beyazlıların üstünlüğü var. Diğer yandan temsilcimizde 3 oyuncu kart sınırında bulunurken cezası sona eren Meha, oynayabilecek

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında yarın Antalyaspor’u konuk edecek Torku Konyaspor, hazırlıklarda sona doğru geldi. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde bugün son taktik çalışmasını gerçekleştirecek yeşil-beyazlılar, ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Lig’de ki çıkışını sürdürmek adına çok önemli bir müsabakaya çıkacak temsilcimizde hedef taraftarlarının da desteğini alarak Antalyaspor’u eli boş göndermek.

3 OYUNCU KART CEZA SINIRINDA

Torku Konyaspor’da zorlu maç öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Ali Çamdalı, Ali Turan ve Ömer Ali Şahiner, bu sezon lig maçlarında toplam 3 sarı karta ulaştı. Bu oyuncular Antalyaspor müsabakasında kart görmeleri durumunda 15. haftadaki Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşecek.

MEHA DÖNÜYOR

Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen ve geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanını kaçıran Alban Meha, yarın yeniden takımla birlikte çıkması bekleniyor. Kocaeli Birlikspor ile oynanan kupa maçında forma giyen yıldız oyuncu, Antalya maçı öncesi hazır olduğunun sinyallerini göstermiş oldu.

ANTALYA İLE 9. RANDEVU

İki ekip arasında oynayacak bu zorlu müsabaka 9. randevu olarak kayıtlara geçiyor. Torku Konyaspor ile Antalyaspor Spor Toto Süper Lig’de 9. kez karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar bugüne kadar oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. 8 maç sonunda Konyaspor, Antalya ekibine 6 gol atma başarısı yakalarken, rakip ise 3 gol ile karşılık verdi.

EVİMİZDE KAYBETMİYORUZ

Öte yandan iki ekip arasında oynanan 8 maçın 4’ü Konya’da gerçekleşti. Torku Konyaspor sahasında oynadığı maçlarda 2 galibiyet, 2 berberlik aldı. Antalya ekibi karşısında sahasında hiç yenilmeyen temsilcimiz, bu olumlu istatistiği ile de dikkat çekiyor. Diğer yandan iki takım en son geçtiğimiz sezon Antalya’da oynanan Spor Toto Süper Lig maçında 1-1 berabere kaldı. (Seda Erciş)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.