Seda Erciş

Seda Erciş

KONYASPOR GİBİ

KONYASPOR GİBİ

Atiker Konyaspor, zorlu Başakşehir deplasmanından 1 puan kopardı. Bu maçta 2 puan kaybetti diyemesekte lider karşısında 1 puan alabilmesi oldukça önemli bir işti.

Hem ligde hem de Avrupa'da yoluna devam eden temsilcimiz için çok kritik bir periyot başlamıştı.

İlki de zaten Başakşehir deplasmanı olarak gösterilebilir. Aslında bu maç tahmin ettiğimizden de güzel geçti. Özellikle Konyaspor adına karşılaşmanın ilk yarısı etkili sayılabilecek güzel bir mücadele sergilendi. Yeşil-beyazlılar ilk yarı Başakşehir deplasmanında olabileceğinin en iyisiydi bence. Her iki takımda taktiğe dayalı güzel bir oyun sergiledi.

İkinci yarıda da olabilecek bir durum izledik. Başakşehir atakta, Konyaspor savunmada. Fakat mücadelenin sonlarına doğru yükselen tempo golleri de beraberinde getirdi. Ev sahibi ekip öne geçtiği maçta Konyaspor güzel bir atakla Bajic ile eşitliği buldu ve maçtan 1 puan koparmayı başardı.

Süper ligde kaliteli bir maç izlediğimizi söyleyebilirim. Taktik disiplin ve futbolun doğruları sahaya yansıtılmaya çalışıldı.

Olumlu bir oyun sonucunda da Konyaspor kolay maç vermeme alışkanlığını sürdürdü.

Tabiki hatalar var fakat deplasmanda ve Başakşehir karşısında söylediğimiz gibi Konyaspor olabilildiğinin en iyisiydi.

Ve şimdi Konyaspor'u çok daha zorlu bir maç periyodu bekliyor.

Braga

Fenerbahçe

Bursaspor

Ve yeniden Braga(D)

Zorluğun farkındayız hepimiz. Umarım Konyaspor'u bu maçlarda gerçek Konyaspor gibi izleriz. Kazanmak veya kaybetmek hiç sorun değil... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR