Uğur Özteke (Spor)

Uğur Özteke (Spor)

KONYASPOR ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARMAYA DEVAM EDİYOR

KONYASPOR ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARMAYA DEVAM EDİYOR

Evet, bir kez daha Türk futbolunun altın adamı Aykut Kocaman, Türkiye liglerinin gizli lideri, fırtına takımı Beşiktaş’ı evinde mars ederek şapkadan tavşan çıkardı. Göz yanılmalarında sihirbazların o siyah şapkadan bem beyaz tavşan çıkarması nasıl izleyenleri şok ediyorsa Konyaspor’da bu sezon futbol otoritelerini şaşkına çevirmeye devam ediyor.

İstanbul deplasmanında Galatasaray’ın sahasında hipnotizma eden Konyaspor, Şenol Güneş’in o müthiş makinasını da hakeme rağmen bozdu, stop ettirdi. Böyleki canlı yayında maçı anlatan sunucu ile yorumcu şaşkına döndüler kelimeleri karıştırmaya başladılar.

Tabii Türk futbolunda ligin büyüklerini bu şekilde önce uyutup sonra devre dışı bırakmak artık unutulmaya başlamıştı. Ama Aykut Kocaman, bu sezon öyle işler yapıyorki. Bırakın İstanbulluları bizleri bile zaman zaman ters düz ediyordu. Müsabakanın ilk yarısında tıpkı Galatasaray maçında olduğu gibi gol yemesine rağmen önce rakibini uyutan oyunu kabullenmiş gibi görünen Konyaspor, o kadar bilinçli, şuurlu, istekli ve de yürekli bir futbol ortaya koyduki bu maç 4-1 bitmediyse bize çok yazık oldu.

Sonuçta Anadolu Kartalı tarihi bir zafere imza atarken olimpiyat stadındaki 150 Konyasporlu taraftarı müthiş satrancı Aykut Hoca’yı ve bu adamın söz dinleyen yürekli futbolcularını kutlamak ve alınlarından öpmek gerekir.

Helal olsun çocuklar size ligin sonunda kim kazanırsa kazansın bu sezonun gizli şampiyonu şimdiden sizsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke (Spor) Arşivi
SON YAZILAR