Konyaspor U19 takımından örnek hareket

Konyaspor U19 takımından örnek hareket
Konyaspor U19 takımı, Hatayspor'la oynanan maçta örnek bir fair-play hareketine imza attı

Konyaspor U19, TFF U19 Süper Lig'de Hatayspor'la deplasmanda oynanan maçta örnek bir harekete imza attı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle devam ederken gelişen Konyaspor atağında, Konyasporlu ve Hataysporlu iki oyuncu hava topu mücadelesinde çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetini fark eden oyuncular ve kenar yönetimleri, hakemi uyarmaya çalıştı ve hemen oyun alanına girdi. Ancak çarpışmanın şiddetinin farkında olmayan hakem ve bazı oyuncular ise oyuna devam etti ve pozisyon Konyaspor'un lehine penaltıyla sonuçlandı.

Oyunculara yapılan sağlık müdahalesinin ardından kullanılan penaltı vuruşunu Konyasporlu oyuncu direk dışarı attı.

Örnek fair-play davranışları arasına giren hareket statta bulunanlardan ve tüm sporseverlerden alkış aldı.

ENGİNCAN'IN BURNU KIRILDI

Öte yandan maçtaki hava topu mücadelesinde Konyaspor U19 takımı oyuncusu Engincan Duman'ın burnu kırıldı. Konyaspor A takımı oyuncuları, havalimanında genç oyuncuya geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi.

KONYASPOR'DA

AHLAK; YETENEK VE SONUÇTAN ÖNCE GELİR

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da örnek bir harekete imza atmış ve alkış almıştı. Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, her fırsatta oyunculara ilgili ahlak, karakter ve kişilik vurgusu yapıyor. Yeşil-beyazlılarda başta altyapılar olmak üzere bu konuda özel çalışmalar yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.