Konya'yı turlayan driftçi magandalara rekor ceza!

Konya'yı turlayan driftçi magandalara rekor ceza!
 Editör
Konya’da farklı noktalarda drift yaptığı belirlenen sürücülere polis ekipleri tarafından toplam 111 bin 461 TL para cezası kesildi.

Konya’nın çeşitli noktalarında drift yaptığı tespit edilen magandalara polis ekiplerince toplamda 111 bin 461 TL para cezası uygulandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu İlçesinde bir mahalle arasında ve sanayi sitesi içerisinde drift yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Polis ekipleri incelediği ihbar görüntüleri sonucunda araç sürücülerinin E.G. ve K.K olduğunu ve bir sürücünün ehliyetinin daha önce iptal edildiğini tespit etti. Sürücülere "Drift Yapmak ve Sürücü Belgesi İptal Edildiği Halde Araç Kullanmak" suçlarından toplamda 111 bin 461 TL para cezası kesildi.

Ayrıca magandalar Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak Suçundan Polis Merkezi Amirliğine sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından Huzurlu ve Güvenli Trafik için denetimlerin aralıksız devam edeceği ifade edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum