Kültürel Belediyeciliği Önemsiyoruz

Kültürel Belediyeciliği Önemsiyoruz
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kültürel belediyeciliği önemsediklerini belirterek ilçede kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  kültürel belediyeciliği önemsediklerini belirterek ilçede kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi.   Göreve geldiği günden bu yana Seydişehir’de kültürel belediyeciliğe büyük önem verdiklerini, bu kapsamda sayısız hizmeti ilçe sakinlerine sunduklarını söyleyen Tutal, “ilçemizin köklü tarihi ve manevi ikliminde kültürel belediyecilik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda kültürel belediyecilikte ilçemizde ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Özellikle ilçemizin tanıtımı ve kalkınması açısından büyük öneme sahip olan Kalkınma Şölenini, Bisiklet Festivalini, Yağlı Pehlivan Güreş Etkinliklerini salgın dönemine kadar ilçemizde geleneksel hale getirmiştik. Ancak küresel salgın dolayısıyla belirli bir dönem ara vermek durumunda kaldık. İnşallah salgın tehlikesi son bulduğunda ilçemiz açısından önemli bir yere sahip olan bu etkinliklere kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.