Kulu'da Öğrencilere Trafik Dedektifliği Dersi

Kulu'da Öğrencilere Trafik Dedektifliği Dersi
Kulu ilçesinde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında, okullarda Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından trafik dedektifliği dersleri verildi.Trafik Memuru Şahin...

Kulu ilçesinde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında, okullarda Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından trafik dedektifliği dersleri verildi.

Trafik Memuru Şahin Alp tarafından Trafik Dedektifleri kapsamında okul öğrencilerini bilinçlendirme adına Kulu Meslek ve Teknik Eğitim Merkezinde (METEM) eğitimlerin başladığını söyledi.

İlk dönem eğitimi çerçevesinde 13 okulda 2. sınıf 394, 7. sınıf 433, 9. sınıflar 199 öğrenciye konu ile ilgili eğitimin verileceğini belirten Alp, eğitimin ilk olarak METEM çok amaçlı konferans salonundaki öğrencilere verildiğini, ilk derse Emniyet Amiri Yahta Et, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Bakırtaş ve öğretmenlerin katıldığını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.