Kulu’da trafik denetimleri: 290 bin lira para cezası yazıldı

Kulu’da trafik denetimleri: 290 bin lira para cezası yazıldı
Konya'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde sürücülere toplam 290 bin lira para cezası kesildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde yapılan trafik ve asayiş denetimlerinde, eksik evrak ve belgeler nedeniyle sürücülere toplam 290 bin lira para cezası kesildi.

İHA'nın haberine göre; Konya'da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde sürücülere 290 bin lira para cezası yazıldı.

iha-20250318aw415017-1-t.jpg

Edinilen bilgiye göre, Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ve asayiş ekipleri tarafından ortaklaşa yürütülen trafik ve asayiş uygulamaları devam ediyor. Bu çerçevede Atatürk Caddesinde uygulama yapan ekipler, durdurulan araçların plaka sorgulaması, sürücülerin kontrol ve GBT sorgulamalarını yaptı. Şüpheli görülen araçların bagaj arama ve diğer kontrolleri de yapıldı. İlçe genelindeki uygulamalarda araçlara ait evrak ve belgelerin eksiklikleri nedeniyle sürücülere toplamda 290 bin lira para cezası yazılırken, uygulamaların devam edeceği belirtildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.