Kütahya'da iki mahalledeki karantina sona erdi

Kütahya'da iki mahalledeki karantina sona erdi
KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da Gaybiefendi Mahallesi'nin bazı sokaklarında, Perli Mahallesi'nin ise tamamında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle...

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da Gaybiefendi Mahallesi'nin bazı sokaklarında, Perli Mahallesi'nin ise tamamında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle başlatılan karantina uygulaması sonlandırıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, sosyal izolasyonu sağlayarak vatandaşların sağlığını korumak amacıyla 12 Mayıs'ta iki mahallenin karantinaya alındığı hatırlatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kovid-19 tedbirleri kapsamında salgının yayılmasını önlemek ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla Perli Mahallesi'nin tamamı, Gaybi Efendi Mahallesi'ndeki Uğur Sokak, Kanal Sokak, Seyhan Sokak ve Kızılırmak Sokak'ta uygulanan karantina sona erdi. Tedbir amaçlı uygulanan karantina yapılan sağlık kontrollerinde olumsuz bir duruma rastlanmadığı için İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla sonlandırıldı."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.