Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: - "Peygamber efendimizin hakikat, barış ve kardeşlik mücadelesi ile açtığı bu kutlu yolu rehber edinerek efendimizin emanetine sahip çıkmalı, içinde bulunduğumuz dünyanın halini yeniden düşünmeliyiz"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Peygamber efendimizin hakikat, barış ve kardeşlik mücadelesi ile açtığı bu kutlu yolu rehber edinerek efendimizin emanetine sahip çıkmalı, içinde bulunduğumuz dünyanın halini yeniden düşünmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu. Karaaslan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Hazreti Muhammed'in alemlere rahmet olarak gönderilişinin bin 445. yılının kutlandığını anımsattı. Kutsal kitap Kur'an-ı Kerim'in O'nun aracılığıyla indirildiğini kaydeden Karaaslan, şöyle devam etti:"O büyük mesaj, Peygamber efendimizin tebliğiyle insanlığın kurtuluşuna öncülük etmiştir. Peygamber efendimiz, o kutlu günden bu zamana kadar örnek ve güvenilir yaşantısıyla tüm insanlığı aydınlatmış, hakikatin ve doğruluğun sadık bir emanetçisi olmuştur. Bugün doğumunun sene-i devriyesinde karanlıkların yeniden aydınlanmasını, kan ve gözyaşının eksik olmadığı dünyamızda ebedi mesajında yer alan huzur ve kardeşliğin tüm dünyada egemen olmasını diliyorum."Karaaslan, Hazreti Muhammed'in iyi anlaşılması gerektiğini vurgulayarak, "Peygamber efendimizin hakikat, barış ve kardeşlik mücadelesi ile açtığı bu kutlu yolu rehber edinerek efendimizin emanetine sahip çıkmalı, içinde bulunduğumuz dünyanın halini yeniden düşünmeliyiz. Sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.