Uğur Özteke

Uğur Özteke

Larende caddesinde Fuhuş pazarlığı mı?

Larende caddesinde Fuhuş pazarlığı mı?

Bu yazıyı köşemize taşımamak için iki haftadır oyalanıyorum. Kendi çapımızda birilerine ulaşıp “nerede ne oluyor?” diye bilgi sahibi olmak istiyorum. Ama bu şehirde bazı sıkıntılar artık sade vatandaşın dikkatini çekecek hale gelmiş. İşte bize iki hafta önce ulaşan bir notu noktasına virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşmak istiyorum  
“Uğur abicim merhabalar,  
Bir konu hakkında size ulaşmak istedim. Bazı akşamlar Mevlana civarında nargile salonlarına gidiyorum. Giderken yeni Larende caddesinde Akademi Hastanesi civarında yolda aleni fuhuş için bekleyen kadın (lar) fark ediyorum. 
Arabalar durup pazarlık ediyor. Konyalı bir kişi olarak, Müslüman bir kişi olarak bu beni çok rahatsız ediyor. ‘Bu konuda ne yapabilirim?’ diye düşündüm ama maalesef sanıyorum polis bu işe müdahale edemiyor. 
Bu konuyu köşenizde paylaşırsanız belki bir kaç sorumlu harekete geçer ve bu aleni haramdan kurtulmaya vesile oluruz. Bu pisliği yapacak insan her türlü bulur, ancak çoluk çocuğumuzun büyüdüğü güzel memleketimizde alenen yol ortasında pazarlık çok üzücü. 
Köşenizde bu konuyu paylaşırsanız ismimi vermemenizi rica ediyorum. Kendinizde bir akşam saati o caddeden geçip olanı biteni rahatlıkla görebilirsiniz. Ben haftada iki kere geçtiğim halde defalarca gördüm. Kolay gelsin. Selam ve dua ile…”
…..
Biz bir vatandaşımızın ricasını yerine getirdik. Gerisi büyüklerimizin bileceği iş.
HIRSIZLAR, MUSALLA 
MEZARLIĞINA DADANMIŞ
Musalla Mezarlığı’nda özellikle hava karardıktan sonra yaşanan sıkıntılara ilişkin bilgiler hızla gelmeye devam ediyor. Hırsızlar dedik ama bize verilen bilgilere göre bunlar daha çok uyuşturucu ve bağımlı kullanan malum kişiler. Ancak Musalla Mezarlığı’nın farklı bir özelliği var. Mezarlığın çevresinde iki ilkokul, bir lise var. Üstelik burasının Emniyet Müdürlüğümüzün arka bahçesi gibi cazibesi var.
Mesela burada madde bağımlısı insanların mezarlığa verdiği zararı söyleyeyim mi?
Cennet çukuru olarak bilinen yere belediyelerimiz çok güzel çalışmalar yapmıştı. Ancak o malum şahıslar bu kamelyaların bazı yerlerini kırarak yakmaya çalışmışlar.
Mezarlığın gündüz gibi gece güvenliği için, dahası mevcut şartların muhafaza edilebilmesi için biraz daha ciddi ve kalıcı güvenlik önlemi gerekiyor.
UHUT CAMİİ CİVARINDA
ALTI AYDIR SOKAK
LAMBALARI YANMIYORMUŞ
KENT PLAZA çevresinde Uhut Camii bölgesinde ana arterlerde yaklaşık 6 aydan bu yana sokak lambaları yanmıyormuş. AK Parti İl Başkanımız Sayın Ahmet Sorgun ve parti yöneticililerinin mahalle halkı ile yaptığı sohbet toplantıları sırasında konu siyasilerimize de iletilmiş. Ancak bugün dahil hiç bir gelişme olmamış
Yöneticilerimize duyurulur.
GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Hiç bir şey ayağımıza gelmez. En azından iyiler gelmez. Her şeyi gidip kendimiz elde etmeliyiz.
NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Toplu taşıma duraklarına sıraya girme sistemi oluşturduğumuz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR