Maça akın var

Maça akın var
Torku Konyaspor sezonun en önemli maçlarından birine çıkarken, taraftarı da stadı tıklım tıklım doldurmaya hazırlanıyor

ÖZEL HABER

 

Torku Konyaspor ile Başakşehir arasında oynanacak Süper Lig karşılaşmasına taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. İkinci yarıyla önemli bir çıkış yakalayan Torku Konyaspor, taraftarı tarafından da her geçen maç ödüllendiriliyor. Yeşil-beyazlılar, özellikle bu sezon örnek gösterilen taraftarıyla evinde rakipleri dize getirirken, her geçen maç taraftar sayısını artırıyor.

TARAFTAR ARTIYOR

Bu sezon taraftar sayısında üç büyüklerle yarışan Torku Konyaspor, özellikle ikinci yarıyla beraber zaman zaman en çok taraftara oynayan takım oldu. Trabzonspor maçındaki taraftar sayısıyla o hafta en çok taraftarın takip ettiği takım olan Torku Konyaspor, bir kez daha bu istatistiğin peşinde. Bu hafta yine takımını yalnız bırakmak istemeyen Konyaspor taraftarı ilk günden itibaren Başakşehir maçı biletlerine hücum etti.

PAZAR AVANTAJI

Pazar günü 13.30’da oynanacak karşılaşma için Konyaspor taraftarı çarşamba günü çıkan biletlere fazlasıyla ilgi gösterirken, bu ilginin devam etmesi durumunda stadın yine önemli ölçüde dolması bekleniyor. Maçın hem pazar olması hem de uygun bir havada oynanacak olması biletlere ilgiyi artırırken, Konyaspor için önemli bir maç olması da ilgiyi artırıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.