Naci Renklibay vefat etti

Naci Renklibay vefat etti
Konyaspor'un efsane isimlerinden Naci Renklibay, vefat etti

Konyaspor'un efsane isimlerinden, 1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay’ın da ağabeyi olan, Naci Renklibay, vefat etti. Bir süredir koronavirüs tedavisi gören 74 yaşındaki Naci Renklibay hayatını kaybetti.

KONYASPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Konyaspor Kulübü Naci Renklibay için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “'Bay Gol' lakaplı efsane futbolcumuz Naci Renklibay'ın vefatını derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma Allah'tan rahmet, yönetim kurulu üyemiz Zahir Renklibay'a, ailesine, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.” denildi.

 

naci-renklibay-1.jpg

1922 KONYASPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
1922 Konyaspor Kulübü de Naci Renklibay için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Konyaspor'umuzun efsane futbolcularından ve aynı zamanda Kulüp Başkanımız Zahir Renklibay'ın ağabeyi Naci Renklibay'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Başkanımız Zahir Renklibay'a ailesine, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" denildi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), TÜFAD Konya Şubesi başta olmak üzere Konya spor camiasından Renklibay için başsağlığı mesajları geldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum