Nesrin Sert, AK Parti'den Aday Adayı oldu

Nesrin Sert, AK Parti'den Aday Adayı oldu
2012-2016 yılları arasında AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyesi olarak çeşitli komisyonlarda görev alan ve Konya’nın birçok ilçesinde ilçe koordinatörü olarak çalışmalarda bulunan Nesrin Sert milletvekili aday adayı oldu

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için milletvekilli aday adaylığı süreci işlemeye devam ederken, AK Parti yine en fazla başvuru yapılan parti oldu. Özellikle de kadın aday sayısındaki artış dikkat çekiyor. Siyasi hayatta daha etkin rol almak isteyen kadınlar aday adaylığı başvurularını gerçekleştiriyor.

Şehir Plancısı Nesrin Sert de aday adaylığını açıkladı. 2012-2016 yılları arasında AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyesi olarak çeşitli komisyonlarda görev alan ve Konya’nın birçok ilçesinde ilçe koordinatörü olarak çalışmalarda bulunan Nesrin Hanım; çok sayıda eğitim sertifikasına da sahip. Siyasi hayatına milletvekili olarak devam etmek istediğini söyleyen Nesrin Sert, “24 Haziran’da Türkiye yeni bir döneme adım atacak. Bu süreçte herkesin elini taşın altına koyması gerektiği inancındayım. Bu vesile ile çatısı altında bulunmaktan onur duyduğu AK Parti’den Konya Milletvekilliği için aday adayı oldum. Sürecin hepimiz için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

NESRİN SERT KİMDİR?

1976 Konya doğumlu evli 2 çocuk annesidir. İlkokulu Konya Barbaros İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Konya İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden Şehir Plancısı ünvanı ile mezun oldu.

whatsapp-image-2018-04-27-at-17.08.08.jpeg

Nesrin SERT Kariyer Hayatı

2000 yılında özel bir şirkette Şehir Plancısı olarak iş hayatına başladı.

2008 yılında kendi planlama ofisini açtı ve halen Gayrimenkul Değerleme uzmanlığı ve Şehir Planlama alanlarında çalışmaktadır.

2006 yılında AK Parti üyeliğini gerçekleştirdi.

2010 tarihinde AK Parti Konya İl Kadın Kolları başkanlığında çalışmaya başladı.

2011-2012 yılları arasında AK Parti Konya İl Kadın Kolları başkanlığında Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı,

Nesrin SERT’in aldığı Eğitim ve Sertifikalar

2010 yılı AK Parti 'Demokratikleşme, Hukuk ve Ekonomi' konulu siyaset akademisi eğitimi.

2012 yılı AK Parti 'Lider Ülke: Türkiye I' konulu siyaset akademisi eğitimi.

2013 yılı AK Parti 'Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler Programı -II' konulu siyaset akademisi eğitimi.

2014 yılı AK Parti Konya İl Başkanlığı Eğitim Semineri.

Sermaye Piyasası Kurulu Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşunun Gayrimenkul Değerleme Lisansı.

TMMOB Şehir Plancıları Odası Kamulaştırma Bilirkişi Sertifikası.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bilirkişilik temel eğitimi ve sertifikası.

ABİGEM Konya Girişimcilik Kursu Eğitim programı ve sertifikası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.