NEÜ Yayınları, akademik ve kültürel mirası Külliye’de tanıtıyor
Konya’nın önemli bilim merkezlerinden biri olan Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), etkinlikte NEÜ Yayınevi standıyla yer alarak akademik ve kültürel yayınlarını tanıtıyor.
NEÜ YAYINLARI 400 ESERLE ETKİNLİKTE
NEÜ Yayınları, etkinlik kapsamında açtığı standında 400’e yakın akademik ve kültürel eseri ziyaretçilere sunarak, üniversitenin bilimsel ve kültürel birikimini paylaşma fırsatı yakaladı. Akademisyenler, araştırmacılar ve yayınevi temsilcileriyle yapılan görüşmelerde NEÜ Yayınları’nın akademik yayıncılık alanındaki misyonu ve çalışmaları hakkında bilgiler veriliyor.

AKADEMİK YAYINLARA YOĞUN İLGİ
NEÜ Yayınları standını; Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, milletvekilleri, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Burak Demiralp gibi birçok önemli isim ziyaret ederek yayınevinin akademik yayıncılık alanındaki çalışmalarını yakından inceledi.
ZİYARETÇİLER AKADEMİK VE KÜLTÜREL YAYINLARLA BULUŞUYOR
NEÜ Yayınları temsilcileri, akademik ve kültürel mirasın korunmasına yönelik yürütülen çalışmalara dair ziyaretçilere bilgilendirmelerde bulunurken, yayınevinin sunduğu eserler akademik camiadan büyük ilgi görüyor.
NEÜ Yayınları standı, Külliye’deki Ramazan etkinlikleri kapsamında 9 Mart’a kadar her gün 12.00 – 23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.