PKK ÇAKMA DAEŞ KURDU

PKK ÇAKMA DAEŞ KURDU
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten flaş açıklama geldi: PKK çakma DAEŞ kurdu.

A Haber'de bir programa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Saldırının sorumlusu olarak DAEŞ'i göstermekteki amaç, örgütü AK Parti ile ilişkilendirmek ve bizi suçlamak " dedi. Gökçek'e göre saldırı, HDP'nin oyunu artırmak için yapıldı.

DAEŞ SALDIRIYI ÜSTLENMEDİ

Bu esas DAEŞ değil, bu tabiri caizse çakma DAEŞ. Niye çakma DAEŞ? DAEŞ bu işe sahip çıkıyor mu, duydunuz mu 'Biz burayı bombaladık, şunu bunu yaparız' diye. En ufak bir olayı, abartıp, fotoğraflara filmlere çekip dünyaya dağıtan DAEŞ, böyle bir olay yaptığında neden üstlenmesin?

AMAÇ DAEŞ ÜZERİNDEN AK PARTİ’Yİ SUÇLAMAK

Önemli olan Türkiye'de PKK'nın yapmak istediği, PKK ile birlikte belli bir takım medyanın yapmak istediği, belli bir takım medya ile özellikle bunun arkasındaki bir takım güçlerin yapmak istedikleri; olayları özellikle DAEŞ'e bağlamak, DAEŞ'E bağladıktan sonra, 'AK Parti DAEŞ ile beraber' diye medya yazmıyor mu, özellikle sol medya, sabah akşam bu konuyu köpürtmüyor mu? Bir algı yönetimi yapılıyor, yurtdışında da yapılıyor aynı propaganda.. 

PKK ÇAKMA DAEŞ KURDU

Buradaki DAEŞ PKK'nın kontrolünde olan çakma DAEŞ. Bu DAEŞ'in olayı bu. İki tane DAEŞ var, bir gerçek DAEŞ var katliamları şunları bunları yapan Suriye'de olan, bir de Türkiye'de PKK'ya hizmet eden çakma DAEŞ var, çakma DAEŞ'in yaptığı çakma işler, aslında kendi yapıyor. Mersindeki adam hem El Kaideci, hem DAEŞ'ci hem de DHKP-C hem de HDP'li. Bu son olayda oy içindir, baraj sıkıntısı kalmadı. (Yeni Akit)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.