PKK elebaşısı Duran Kalkan'dan muhalefete mesaj: Seçim beklenmemeli iktidar devrilmeli!

PKK elebaşısı Duran Kalkan'dan muhalefete mesaj: Seçim beklenmemeli iktidar devrilmeli!
PKK elebaşısı Duran Kalkan'dan muhalefete mesaj: Seçim beklenmemeli, Erdoğan hükümeti çökertilmeli

Türk askerinin gerektiği takdirde Irak ve Suriye'ye gönderilmesi konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin 2 yıl uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, CHP ve HDP'nin "hayır" oylarına karşın

AK Parti, MHP; Memleket Partisi ve İYİ Partinin "evet" oylarıyla kabul edilmişti.

PKK terör örgütünün elebaşlarından Duran Kalkan'ın tezkere öncesi muhalefete mesaj gönderdiği 25 Ekim 2021 tarihli videosu ortaya çıktı.

"MUHALEFETTE BİR CANLANMA VAR"

Terörist Duran kalkan, konuşmasında rezkerenin CHP ve İYİ Parti için 'temel sınav' olduğunu vurgulayarak, "Muhalefette bir canlanma var. Türkiye, İdlib'den Libya'dan daha etkin Kuzey Irak'ta. Erdoğan iktidarını indirmeli dıştan destek verilmeli. Sokakta herkes yürümeli seçim beklenmemeli" ifadelerini kullanıyor.

"ERDOĞAN YÖNETİMİNİ ÇÖKERTMEMİZ GEREKİYOR"

PKK elebaşı, "Tayyip Erdoğan'ın istifası için herkes yürüyebilir. Bu yönetimi çökertmemiz gerekiyor. Mücadele edip yenmemiz gerekli. Hükümeti, yönetimi düşürmek gerekli." diyerek muhalefeti sokağa çağırıyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.