Potada rakip Gaziantep

Potada rakip Gaziantep
Yeşil-beyazlılar, bugün deplasmanda Royal Halı Gaziantep ile sezonun en zorlu maçlarından birine daha çıkacak. Maçı kazanarak Fenerbahçe maçından öncesi moral bulmak isteyen temsilcimizin zorlu karşılaşması saat 17.00’da başlayacak

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 17. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor, bugün deplasmanda Royal Halı Gaziantep’e konuk oluyor. Sezonun ikinci yarısına Anadolu Efes mağlubiyetiyle başlayan yeşil-beyazlılar, Gaziantep maçını kazanarak bu yenilgiyi unutturmaya çalışacak. Üst üste gelen zorlu maçlardan dolayı bir hayli sıkıntı yaşayan temsilcimiz yine bir zorlu Fenerbahçe maçı öncesi moral bulmak amacında. Kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden biri olan Gaziantep ekinini yenmenin hesaplarını yapan Aziz Bekir ve öğrencileri, iyi bir oyun sonucunda galibiyetle Konya’ya dönmeyi hedefliyor.

SIRALAMA İÇİN EN KRİTİK MAÇ

Şuana kadar altı galibiyet elde eden Dev Kartallar, puan cetvelinde kritik bir noktada yer alıyor. Alt sıralardaki ilişkisini yavaş yavaş kopartmayı hedefleyen temsilcimiz ilk olarak Gaziantep maçını kazanarak bunu gerçekleştirmek amacında. Royal Halı Gaziantep-Torku Konyaspor mücadelesi saat 17.00’da başlayacak. Sıralama açısından büyük önem taşıyan bu karşılaşma TBF TV’den canlı olarak yayınlarken mücadeleyi Emin Moğulkoç, Kaan Büyükçil, Ali Şakacı hakem üçlüsü yönetecek.

İSTATİSTİKLERDE İYİYİZ

Yeşil-beyazlılar geride kalan 16 maçtan 6 galibiyet, 10 yenilgi ile ayrılırken puan cetvelinde 13. sırada yer aldı. Amerikalı oyuncu Clay Tucker forma giydiği 15 maçta 20.4 sayı ortalaması tutturarak hem ligin sayı kralı oldu hem de takımın en skorer ismi olarak dikkat çekti. JR Bremer 6.1 asist, Sean Williams ise 7.4 ribaund-2.5 blok (ligin blok lideri) ortalamaları tutturarak istatistiklerde ön plana çıktılar. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.