Prof. Dr. Figen Güven, Konya Alzheimer Derneğinde güven tazeledi.

Prof. Dr. Figen Güven, Konya  Alzheimer Derneğinde güven tazeledi.
Türkiye Alzheimer Derneği Konya Şubenin olağan genel kurulu toplantısı hafta sonu gerçekleştirildi. Mevcut Başkanı Prof. Dr. Figen Güney, güven tazeledi.

Karatay Yaşlı Bakım-Eğitimi Uygulama ve Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen Türkiye Alzheimer Derneği Konya Şubenin olağan genel kurulu yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçim sonucunda mevcut başkan Prof Dr. Figen Güney, katılımcı delegelerin tüm oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi.

Genel Kurul seçimi sonrası yeniden başkanlığa seçilen Prof Dr. Figen Güney “ Türkiye Alzheimer Derneği Konya Şubesinin olağan genel kurulu yoğun bir katılım ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Seçim sonucunda katılımcı delegelerimiz yeniden görevi sahsım ve yönetim kurulu üyelerine verildi. Bizler ise kaldığımız yerden itibaren çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Katılımcı delegelere, bizleri yalnız bırakmayan misafirlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.