RTÜK Başkanı Yerlikaya'nın ziyareti

RTÜK Başkanı Yerlikaya'nın ziyareti
KONYA (AA) - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'i makamında ziyaret etti.Selçuk...

KONYA (AA) - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'i makamında ziyaret etti.

Selçuk Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada RTÜK Başkanı Yerlikaya, "Gelecekle İletişim Projesi" kapsamında, Konya'da Vuslat Sempozyumu gerçekleştireceklerini kaydetti.

Türkiye'ye farklı Türk cumhuriyetlerinden, akraba topluluklarından gelen öğrencileri, Konya'da bir araya getireceklerini aktaran Yerlikaya, şöyle devam etti:

"100'e yakın öğrencimiz inşallah Türkiye'nin, Konya’nın kültürünü, tarihi mekanlarını, sanayisini, üniversitelerini görecekler. Ülkelerine geri döndüklerinde Türkiye’yi tanıyan bir devlet adamı, bir vali, bir bakan olarak inşallah ülkelerinde görev yapacaklar ve böylece 'Gelecekle İletişim' adı altında düzenlediğimiz bu proje de amacına ulaşmış olacak diye düşünüyoruz."

Rektör Şahin çalışmadan kendilerini bilgilendiren Yerlikaya'ya teşekkür ederek, "Gerekli hazırlıkları gözden geçirdiler. Tabi bu organizasyonun üniversitelerimizle birlikte yapılıyor olması ve şehrin yerel dinamiklerinin de bu organizasyonun içinde yer alıyor olması önem arz ediyor." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.