S.Ü'den flaş bütünleme kararı

S.Ü'den flaş bütünleme kararı
Selçuk Üniversitesi'nde 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde uygulamaya konulan bağıl sistem nedeniyle sistemde bazı aksaklıklar yaşandı.

Selçuk Üniversitesi'nde 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde uygulamaya konulan bağıl sistem nedeniyle sistemde bazı aksaklıklar yaşandı.Sıkıntı yaşanılan fakültelerin bütünleme sınavlarının ertelenmesi kararı verildi.

Selçuk Üniversitesi'nden yapılan açıklama şu şekilde; 

2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde uygulamaya konulan bağıl sistem ile ilgili öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizden çok sayıda olumlu geri dönüşler alınmıştır. Ancak bazı öğretim üyelerimizin sınav sonuçlarını sisteme girmemesi ya da yanlış girişler nedeni ile sıkıntılar yaşanmaktadır. Sınav sonuçlarının açıklanması ile ilgili sürecin tamamlanmasının 1 Şubat 2017 tarihine bırakılabileceği öngörülmektedir. Bu nedenle 30 Ocak 2017 tarihinden itibaren başlayacak olan bütünleme sınavları ile ilgili sorun yaşanmaması için henüz sınav sonuçları açıklanmayan programlarda bütünleme sınavlarının ertelenmesi ve sınav tarihlerinin belirlenmesi kararı Dekan ve Müdürlerimize bırakılmıştır. Yapılan ertelemenin öğrencilere duyurulması birim yöneticilerinin sorumluluğundadır.

Akademik personel, öğrenciler ve ilgililere önemle duyurulur.

 

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.