Sadettin Saygı muhtarlarla buluştu

Sadettin Saygı muhtarlarla buluştu
Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır’a bağlı 52 mahallenin muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek Bozkır’ın ve mahallelerin sorunlarını istişare ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bozkır Belediyesi düğün salonunda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Saygı, birlik ve beraberlik içerisinde alt yapıdan üst yapıya, tarımdan hayvancılığa, sosyal alanlardan yeşil alanlara kadar Bozkır’ı daha iyi yerlere getireceklerini söyledi.  Yoğun ve çetin bir kış geçirdiklerini ve mahallelerde kış şartlarından dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ifade eden Başkan Saygı, kış çalışmalarına gece gündüz demeden destek veren tüm muhtarlara teşekkür etti. Kış aylarının geçmesiyle birlikte mahallelerdeki çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini de belirten Başkan Saygı, mahallelerin sorunlarını minimum seviyeye indireceklerini belirtti. Bozkır’ın şehircilik, ekonomi, üretim, istihdam ve sosyal olarak gelişmesi için hayata geçirilecek projelere de değinen Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “ilçemizin her alanda gelişmesi için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda ilçemize kazandıracağımız yatırımlardan olan hamam ve otogar projemizi inşallah bu yıl hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bunun yanında ilçemize kazandıracağımız diğer hizmetlerden olan bilgi evi, seyir terası, çağlayan göleti mesire alanı projesi, kapalı pazar alanımızın etrafının kapatılması gibi birçok projemizi hayata geçireceğiz. Yeni galericiler sitesi ve 3. Etap TOKİ konutları için de girişimlerimiz devam ediyor. Tarım ve hayvancılık alanında da İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile birlikte önemli çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Bunun yanında mahalle sakinlerimizin ve sizlerin taleplerini daha hızlı bir şekilde karşılamak için de yeni bir birim oluşturuyoruz. Oluşturacağımız yeni birim ile birlikte daha çözüm odaklı ve daha hızlı çalışma yürüteceğiz. Bütün bu çalışmalarımıza destek veren, bizlerler birlikte olan Bozkır İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğümüz Personellerinden Halil Durmuş, Seda Yaman ve Oktay Gündoğan’a, Bozkır KOSKİ Müdürümüz Bekir Küsen’e, Bozkır MEDAŞ Şefimiz Ali İnce’ye, Bozkır Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanımız Hüseyin Dumru’ya, Bozkır Ziraat Odası Başkanımız Ali Öztürk’e, teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.