Şanlıurfa'daki askeri aracın geçişi sırasında patlama

Şanlıurfa'daki askeri aracın geçişi sırasında patlama
Vali Küçük, yaralı askerleri ziyaret etti

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Siverek ilçesinde yola döşenen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan 3 askeri ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, olayın ardından ilçeye giden Küçük, İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti. Burada yaralı askerlerle bir araya gelen Küçük, askerlere geçmiş olsun dileğini iletti.

Küçük, daha sonra Kaymakam Vural Karagül ve İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü'den devam eden soruşturma ile ilgili bilgi aldı. Küçük, olayı gerçekleştiren hainlerin mutlaka yakalanacağını belirtti.

Yaralı askerlerin sağlık durumunun iyi olmasının sevindirici olduğunu kaydeden Küçük, şehit edilen muhtar İbrahim İnco'ya rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

- Operasyon devam ediyor

Öte yandan, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ile Mehmet Ali Cevheri de Kaymakam Vural Karagül'ü ziyaret etti.

Ziyarette, Fakıbaba ile Cevheri, Karagül'den yaşanan olay ve devam eden soruşturma hakkında bilgi aldı.

Fakıbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, Siverek'in huzur kenti olduğunu belirtti, şehit edilen muhtarın ailesine sabır diledi.

Cevheri de teröristlerin yaptıklarının yanına kar kalmayacağını ve onların kısa sürede yakalanarak gerekli cezayı alacaklarını belirtti.

Kaymakam Karagül ise olayla ilgili ilçede herhangi bir gözaltı olmadığını, güvenlik güçlerinin operasyona devam ettiğini bildirdi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yola döşenen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 3 asker yaralanmış, kaçan teröristler yolda aracını gasbettikleri muhtar İbrahim İnco'yu şehit etmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.