Selçuk Üniversitesi Şehir İle Uyumlu Bir Marka Olacak

Selçuk Üniversitesi Şehir İle Uyumlu Bir Marka Olacak
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, hedefinin Selçuk Üniversitesi’ni şehir ile uyumlu bir marka haline getirmek olduğunu söyledi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, rektörlük çalışmaları ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öncelikli hedefinin üniversiteyi şehir ile uyumlu bir marka haline getirmek olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini Selçuk Üniversitesi’ni Konya’nın bir markası haline getirmek için görevlendirdiğini dile getirdi. Selçuk Üniversitesi’nin güvenlik sorunu ile ilgili çalışmalar yaptıklarını kaydeden Prof. Dr. Metin Aksoy, gerekli görüşmelerin yapıldığını ve en kısa zamanda geniş önlemlerin alınacağını söyledi.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ŞEHİR İLE UYUMLU BİR MARKA OLACAK

Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Selçuk Üniversitesi’nin şehir ile uyumlu bir marka olmasını istediğini dile getirerek, “Bizleri bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza ve YÖK başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Burada, büyük bir camiaya hizmet etmenin bilinciyle hareket edeceğiz. Selçuk Üniversitesinde 12 yıl boyunca birçok kademede çalıştım, Konya sivil toplumuyla bir çok çalışma yaptık, bizden sonra gelenlere kendisini ispatlamış bir üniversite bırakmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize bu görevi layık gördüğünde şehir ile uyumlu bir marka haline getirmemizi istedi. Bunu gerçekleştirmek için çalışacağız. Sadece Konya değil aynı zamanda uluslararası alanda da varlığımızı ispat etmek istiyoruz. Eksiklerimizi tamamlayarak emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.

İÇ BARIŞI SAĞLAMLAŞTIRACAĞIZ

Bir diğer hedeflerinin üniversite içerisindeki iç barışı sağlamlaştırmak olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, “Geçmişte yaşanan sorunların kararını yargı verecek. Bizim kimseye müdahale etme hakkımız yok. Sorunların üstünü kapatmak veya sürece dahil olmak gibi bir durum söz konusu olamaz, yargı ne diyorsa o olacak. Buradaki en önemli gayemiz Selçuk Üniversitesi içerisindeki iç barışı sağlamlaştırmak. Bunu gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım” dedi. (Dilhan Dumanoğlu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.