Selçuklu'ya yeni bir sosyal tesis

Selçuklu'ya yeni bir sosyal tesis
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, ilçede yaşam kalitesini arttıracak projelere bir yenisini daha ekliyor.

Anadolu Sanayi’sine kazandırılacak ve sanayide çalışan işçilerin sosyal ve kültürel aktiviteleri için planlanan sosyal tesisin yapımına başlandı. 
Sosyal belediyecilik hizmetlerini hız kesmeden sürdüren Selçuklu Belediyesi, ilçeye her yaş grubundan insanın faydalanabileceği nitelikli sosyal tesisler kazandırıyor. Daha önce mahallere birçok sosyal tesis kazandıran Selçuklu Belediyesi şimdi de sanayi bölgesi için sosyal tesis projesini hayata geçiriyor. Anadolu Sanayisi’ne yapılacak ve sanayi alanlarında çalışan insanların daha nitelikli ve nezih ortamlarda bir araya gelmesini amaçlandığı sosyal tesisin yapımına başlandı.
Anadolu Sanayisi’ne yapılacak ve toplam bin 542 metrekare alana sahip olacak sosyal tesis zemin, bodrum ve 1. kattan oluşacak. Tesiste spor salonu, 4 adet derslik, 2 adet misafirhane, yemekhane, mutfak, şadırvan ve mescit yer alacak. 1 milyon 506 bin TL’ye mal olacak tesisin 2015 yılı içinde tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.