Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Seydişehir halkına TEŞEKKÜR

Seydişehir halkına TEŞEKKÜR

Bu yıl ikincisi düzenlenen, bundan sonraki yıllar içinde geleneksel hale gelen Kalkınma Şöleni; Birinci Sınıf Tabiat Parkı olarak ilan edilen Kuğulu’da gerçekleşti.

Öncelikli olarak şunu ifade edeyim, “Seydişehir gerçekten marka bir şehir.” Ortaya sunulan organizasyon en ince detayına kadar planlanmış ve halkın beğenisine sunularak Marka Şehir imajının öyle tesadüfen elde edilmediğini kamuoyuna açıkça göstermiştir.

Gazeteci ve köşe yazarı olarak ülkenin birçok bölgesindeki şölen, panayır, festival ve etkinliklere katılıyorum.

Bütün samimiyetimle ifade ediyorum, diğer bölgelerde gördüğüm aksaklıklar ve eksikliklerin hiç birini Seydişehir’de görmedim. Bunda organizasyonu yapanlar kadar Seydişehir halkının da katkısı çok büyük. İçinde yaşadığımız için birçoğumuz belki farkına varamıyor. İnanın Seydişehir halkı, her alanda kendini eğitmiş ve yetiştirmiş, kişiler ve olaylar karşısında oldukça bilinçli.

6 gün süre ile her gün 30 ile 40 bin kişinin aynı yerde bulunması, hiçbir olumsuz olaya meydan vermemesi organizasyonu yapanlar ve katılanlar için gerçekten kolay değil.

Görevlilerin özverili çalışması, halkın da bilinçli hareket etmesi ile alın akı ile bölge kamuoyu önünde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da güzel bir sınav verildi.

SEYDİŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR

Seydişehir halkına teşekkür başlığını özellikle attım.

Şölen sırasında ilçe dışından gelen satıcılar ve lunapark yetkililerince bire bir görüşmeler yaptım.

Satıcılar halkın eğitiminden ve nezaketinden bahsederken onur duydum. Lunapark yetkililerinin ifadelerinden de özellikle bahsetmek istiyorum. “Biz Türkiye’nin her bölgesini geziyoruz” diyerek başladıkları konuşmalarında, “Nerede ise gittiğimiz her yerde kavgalar, tartışmalar ve yaralanmalar oluyor, Seydişehir’de ise en küçük bir tartışmaya dahi şahit olmadık, biz böyle anlayışlı, kibar ve eğitimli başka bir yerde çalışmadık” demeleri içinde yaşadığım şehir adına göğsümü kabarttı.

Bu sebeple ben de SEYDİŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Diğer yandan şölenin kapanış günü Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’in özellikle “6 gün süren şölen sırasında kimsenin burnu bile kanamadı, hiçbir olumsuz olay, hırsızlık ve yankesicilik olmadı. Bu sebeple Seydişehir halkına hepinizin huzurunda teşekkür ederim” demesi de benim görüşlerimi doğruladı.

Ben de buradan Emniyet ve Jandarma birimlerimize gösterdikleri güleryüz, anlayış ve nezaketlerinden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Burada bahsetmek istediğim önemli bir konu daha var. Bazı kesimlerin şölen ve benzeri etkinlikleri eleştirmelerine katılmıyorum.

6 gün süre ile 30 farklı etkinliği yapmak öyle kolay değil. Bunun için gecesini gündüzüne katarak çalışan bir ekip var, başkanından temizlik çalışanına kadar hepsi görevini tam yaptı, halka güleryüz, nezaket, anlayış gösterdi.

Bu tür etkinlikler mutlaka olmalı, düdüklü tencerenin hava tahliyesi gibi, halkın da zaman zaman nefes alması gerekir.

İki yıldır belediye bunu güzel bir şekilde başardı. Halkımıza, güvenlik güçlerimize teşekkür ettiğim gibi,

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve tüm ekibine de güzel organizasyonları için, TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR