Show TV'den beklenmedik karar! Apar topar iddialı dizi final yaparak veda edecek

Show TV'den beklenmedik karar! Apar topar iddialı dizi final yaparak veda edecek
Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi final yapacak. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hayranları bu habere çok üzüldüler.

Show TV'den beklenmedik karar! Apar topar iddialı dizi final yapmaya hazırlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hayranları alınan final kararı sonrasında Show TV yönetimine tepki gösterdiler.

AİLE DİZİSİNİN FİNALİYLE İLGİLİ BİLGİLER

Şimdilerde 2.sezonuyla yayında olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerindeki Aile dizisinin finaliyle ilgili detaylar da belli oldu. Edinilen bilgiye göre Aile dizisi 30.bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

3556556-810x458-001.jpg

Artı Gerçek'te aktarılanlara göre; Show TV'de yayınlanan Aile dizisinden gelen haberler kötü. Dizinin tek sezonluk olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Aile dizisi 30.bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünü paylaştığı "Aile" dizisi bugün 14. bölümüyle ikinci sezonu açtı.

76637.jpg

X (Twitter) platformunda Trend Topic olan dizi, en çok konuşulanlar arasında birinci sıraya yerleşti.

Show TV süreyi uzatmıyor!

OnurAkayMedya’nın edindiği bilgiye göre, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünü paylaştığı Aile dizisi için Show TV yönetimi süreyi uzatmadı ve dizi 30. bölümde final yaparak ekrana veda edecek.

3586011-810x458.jpg

AİLE DİZİSİNDE AYRLILIK İDDİALARI

Diziden Nur Sürer'in ayrılacağına yönelik iddialar bazı haber sitelerinde yayınlandı. Ancak bu iddialar doğru çıkmadı. Nur Sürer yeni sezonda da Aile dizisinin kadrosunda yer almaya devam edecek. Kadrodan herhangi bir ayrılık olmayacağı gibi yeni oyuncuların diziye dahil olması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.