Sırada uşak var!

Sırada uşak var!
Dev Kartallar, Fenerbahçe galibiyetinin ardından bugün yeni bir sınava çıkıyor. Evinde Uşak Sportif’i ağırlayacak olan temsilcimizde tek hedef kazanmak

Dev Kartallar, Fenerbahçe galibiyetinin ardından bugün yeni bir sınava çıkıyor. Evinde Uşak Sportif’i ağırlayacak olan temsilcimizde tek hedef kazanmak. Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele TBF TV’den canlı yayınlanacak ve saat 16.00’da başlayacak.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 4.hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Muratbey Uşak Sportif’i konuk ediyor. Bir maç eksiği ile averajla on üçüncü sırada giren Dev Kartallar, bugün saat 16.00’da Selçuklu Spor Salonu’nda bir maç eksiği ile dördüncü sırada yer alan Murat Bey Uşak Sportif ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe’yi sürpriz bir şekilde mağlup ederek haftanın takımı seçilen temsilcimiz, bugünkü evinde oynayacağı maça ayrı bir ciddiyetle hazırlandı. Sezon sahasında Royal Halı Gaziantep maçını kaybederek başlayan ve taraftarlarını üzen Dev Kartallar, bugünkü Uşak Sportif maçını kazanarak taraftarlarına hediye etmek istiyor. Fenerbahçe gibi zorlu bir deplasmandan galibiyetle dönen temsilcimiz, bunun verdiği moral ile Uşak maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Bu maçın hazırlıklarını dün tamamlayan yeşil-beyazlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

ATİLLA SİNACI, “GALİBİYETE KENETLENDİK”

Kendi evlerinde zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Torku Konyaspor Genel Sekreteri Atilla Sinacı, tam anlamıyla bu maça hazır durumda olduklarını belirtti. Uşak Sportif maçı öncesi açıklamalarda bulunan Sinacı, “Geçen hafta çok güzel bir galibiyet aldık. Fenerbahçe gibi zorlu bir deplasmandan galibiyet ile dönmek bizim için büyük moral kaynağı oldu. Belki sezona iyi başlayamadık fakat takımımız iyi sinyaller verdiğini mağlup olduğumuzda bile görmüştük. Yeni bir kadromuz var ve zamana ihtiyacımızın olduğunu vurgulamıştık. Yavaş yavaş çıkışa doğru geçme başladık. İnşallah bugünkü zorlu mücadeleyi taraftarlarımızın desteği ile kazanırız. Bu maça tamamen kenetlenmiş durumdayız” diye konuştu.

MAÇ TBF TV’DEN YAYINLANACAK

Torku Konyaspor ile Muratbey Uşak Sportif karşılaşması TBF TV’den canlı olarak yayınlarken mücadeleyi Aytuğ Ekti, Özlem Yalman, Serdar Ünal hakem üçlüsü yönetecek. Diğer yandan bugünkü rakip Uşak ile lig tarihinde dört kez karşı karşıya gelen yeşil-beyazlı ekip, bu maçlardan iki galibiyet elde ederken, iki maçı da kaybetti. (Seda Erciş)


 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.