SORGUNDAN ÖZDEN VE FİDANCIYA ZİYARET

SORGUNDAN ÖZDEN VE FİDANCIYA ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Basın İlan Kurumu Konya İl Müdürü Özden Konur ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Cüneyt Fidancı'yı ziyaret etti.

Yerel Basının sorunlarını yakınen bildiklerini ve bu sorunları çözmek için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Konya’nın her anlamda dürüst, ilkeli yayın yapan bir basın camiasına sahip olduğunu söyledi. Basın İlan Kurumu Konya İl Müdürü Özden Konur’da Sorgunun ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek ‘Sorunlarımızın çözümü için her fırsatta sizlerle bir araya geliyoruz. Sizlerin de sorunlarımıza çare üretmek için yaptığınız çalışmaların farkındayız’ dedi.

Fidancı da Sorgun'a Konya basını hakkında genel bilgiler vererek, " Konya ve bölgemiz güçlü, sorumluluğunun farkında  milli ve yerli bir basına sahiptir. İletişim Başkanlığı olarak basınımızın daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyoruz.  Bölgemizi ve değerlerinin daha iyi tanıtımı için tüm kamu kurumlarıyla ve basınımızla güçlü bir iletişim halindeyiz. Sayın Milletvekilimiz Ahmet Sorgun beye de ziyaretlerinden dolayı ve kurumumuza göstermiş oldukları alakadan dolayı teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.