Telafi peşindeler

Telafi peşindeler
Yeşil-beyazlılar Kupa’da bulduğu morali lig maçına da taşımayı hedefliyor. Temsilcimiz cumartesi günü Bursaspor ile oynayacak karşılaşmada 3 puanı hedefliyor

Ziraat Türkiye Kupasında ilk haftayı galibiyetle kapatarak moral bulan Torku Konyaspor’da gözler lig maçına çevrildi. Cumartesi günü iç sahada Bursaspor’u konuk edecek yeşil-beyazlılar, zorlu maçı kazanarak geçtiğimiz hafta aldığı Kasımpaşa mağlubiyetini telafi etmek amacında. Öte yandan takımda eksik ve sakatların durumu teknik heyeti bir hayli düşündürüyor. Bursa ekibi karşısında 3 puanı almanın hesaplarını yapan temsilcimiz, taraftarlarının da desteğini arkasına alarak bunu gerçekleştirmeyi istiyor.

KUPA’DA MORAL BULDULAR

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 1. hafta maçında Kayserispor ile karşılaşan Torku Konyaspor, rakibini 1-0 mağlup ederek grup maçlarına galibiyetle başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşadı. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar, aldığı galibiyetle de büyük moral buldu. Özellikle karşılaşmada genç oyunculara süre veren teknik direktör Aykut Kocaman, oyuncularının mücadelesinden de memnun kaldığı görüldü.

SELÇUK ALİBAZ, GÖZ KIRPTI

Kayserispor karşılaşmasında ilk 11’de başlayan yeşil-beyazlıların genç oyuncusu Selçuk Alibaz, sergilediği performans ile adeta Kocaman’a göz kırptı. Mücadelede 67 dakika sahada kalan Alibaz, olumlu hareketleri ile de teknik heyetten tam not aldı. Cumartesi günü oynanacak Bursaspor maçında da Meha ve Holmen’in eksikliğinde forma giymesi öngörülüyor. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.