Torbalar helikopterle taşındı

Torbalar helikopterle taşındı
Diyarbakır'da bazı yerleşim yerlerine güvenlik gerekçesiyle seçim görevlileri ve içerisinde oy pusulası bulunan torbalar helikopterle taşındı.
Türk Silahlı Kuvvetleri, milletvekili genel seçimlerinde vatandaşların  oy kullanması için seçim ve sandık güvenliği   kapsamında bazı yerleşim  bölgelerine oy pusulalarını helikopterle götürdü. 
 
Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı sorumluluk alanındaki Lice, Hani  ve Dicle ilçeleri içinDiyarbakır Jandarma Hava Grup Komutanlığından havalanan  askeri helikopter, ilçe merkezlerinden seçim görevlileri ve içerisinde oy  pusulaları bulunan torbaları aldı. 
 
Seçim görevlileri ve oy pusulaları, güvenlik gerekçesiyle helikopterle  Lice'nin Kayacık, Hani'nin Topçular ve Dicle'nin Yokuşlu mahallesine götürüldü. 
 
Görevlilerin, yapılacak oy kullanma işlemi sonrasında helikopterle  alınıp ilçe merkezlerindeki ilçe seçim kurulu başkanlığına bırakılacağı  bildirildi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.