TORKU KONYASPOR'DA KUPA MESAİSİ
Ziraat Türkiye Kupası, Torku Konyaspor için yarın oynayacağı Kocaeli Birlikspor maçı ile başlayacak. Yeşil-beyazlılar, Rizespor maçının ardından kupa mesaisi çalışmalara başlarken, kupada hedef en az yarı final görebilmek. Kupa çalışmalarına başlayan Torku Konyaspor’da teknik direktör kocaman, ligde daha az forma verdiği oyuncularla sahada olacak. Sakatlıktan dönen oyuncuların da forma giymesi beklenen karşılaşmada, Kocaman bazı oyuncuların maç performansını yakından takibe alacak.
OYUNCULAR İÇİN FIRSAT
Sezon başından bu yana sakatlıkları bulunan birçok oyuncunun sakatlıkları geçerken, kupa maçı bu oyuncular için bir fırsat olacak. Aynı zamanda formayı zorlamasına karşın arkadaşlarına kaptıran bazı isimlerin de kupadaki performansı yeniden forma için şans anlamına geliyor.
BİLETLER SATIŞTA
Yarın 20.30’da başlayacak karşılaşmanın biletleri de satışa çıktı. Doğu alt tribüne seyirci girişinin olacağı, passolig kartları ve kombinelerin geçerli olmayacağı mücadeleyi taraftarlar 3 TL karşılığında alacakları kağıt biletlerle izleyebilecekler.
Kaynak:Pusula Haber
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.