Torku Konyaspor’da Transfer Çalışmaları Başladı

Torku Konyaspor’da Transfer Çalışmaları Başladı
Torku Konyaspor devre arası transfer döneminde takıma eksik görülen yerlere yapılacak transfer çalışmalarına başladı.

 Torku Konyaspor devre arası transfer döneminde takıma eksik görülen yerlere yapılacak transfer çalışmalarına başladı. 
Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, izleme komitelerinin yurt dışında futbolcu izlediğini söyleyerek, “Devre arasında hocamızla da görüşmeler başladı. Fenerbahçe maçından sonra görüşelim demiştik. Önümüzdeki günlerde netleşecek. Benim şahsi tahminime göre en az iki mevkiye transfer yapabiliriz diye düşünüyorum. Bunu teknik heyetimiz inşallah önümüzdeki günlerde netleştirecek. Devre arasına biraz vaktimiz var. Elimizde bir futbolcu portföyü var. Gerek devre arasında olsun gerekse önümüzdeki sezon olsun değerlendirebileceğimiz bir portföy. Önemli olan budur. Çünkü devre arasında transfer kolay olmuyor. Belki katkısı da az oluyor. Çok dikkatli olmak lazım. Tabi hem maddi yönden hem de uyum süreci. Malumunuz sezon başında da hocamız bunu sürekli vurguluyor. Yani bir sistem bu sisteme adapte olma süreci var. Onun için devre arasında dikkatli olmak lazım. Zannedersem bir veya iki tane transferle kapatabiliriz. Önümüzdeki haftalarda sizlerle daha net paylaşırız” dedi.
Yapılacak transferlerin yabancı olacağını söyleyen Şan, “Yabancı transfer olacak gibi çünkü yerli oyuncular sınırlı. Ancak bazı takımlarda kadroya giremeyen oyuncular teklif ediliyor zaten. Orada yerli oyuncu olursa bakacağız ama şu anda seçme imkanı yabancılarda daha fazla. Tabi gönlümüzden geçen tercihimiz aslında yerli oyuncu” ifadelerini kullandı.
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın kadroyu yeterli gördüğünü dile getiren Şan, “Üstüne koyabilecek bir transfer bulursak bunu gerçekleştiririz. Bir iki tane belki olabilir. Ama bunu teknik heyetimiz önümüzdeki günlerde açıklar” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.