VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı
İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,37 düşüşle...

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,37 düşüşle başladı.

Nisan vadeli endeks kontratı, açılışta 94.800 puanı gördükten sonra şu dakikalarda önceki kapanışın 375 puan altında 94.650 seviyelerinde dengelendi. Dün güne satış ağırlıklı başlayan endeks kontratı, gün içinde 94.400 puanın görse de günü 95.025 puandan tamamlamıştı.

Analistler, bugün yurt içinde ocak ayı sanayi üretim verisinin, yurt dışında ise Avro bölgesi büyüme verisinin takip edileceğini belirterek, endeks kontratında teknik olarak 94.200 seviyesinin destek, 95.600 seviyesinin ise direnç konumunda olduğunu tahmin ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.