Yeni bir başlangıç

Yeni bir başlangıç
Dev Kartallar, pazartesi günü oynayacağı kritik Pınar Karşıyaka maçına yoğun tempoda hazırlanıyor. Başantrenör Aziz Bekir, oynanacak bu maçı kazanarak yeni bir başlangıç yapacaklarını vurguladı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı kritik Pınar Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift antrenman ile yoğun tempoda çalışmalarını gerçekleştiren Dev Kartalların moralleri de yerinde olduğu görüldü. Başantrenör Aziz Bekir ve yardımcıları yönetiminde yapılan idmanlar taktiksel olarak devam ediyor. Rakip Pınar Karşıyaka’yı iyi analiz eden teknik heyet, oynanacak maçta bir hayli umutlu.

“BU DURUMU SONLANDIRACAĞIZ”

Ligde üst üste 5 maçını kaybederek kötü günler geçiren yeşil-beyazlılar, Pınar Karşıyaka maçını çıkış maçı olarak görüyor. Yeşil-beyazlıların başantrenörü Aziz Bekir, yeni bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti. Zorlu bir dönemden geçtiklerini ve buna rağmen konsantrasyonlarını hiç bozmadıklarını belirten tecrübeli antrenör, “Ligin şuana kadar ki bölümde istediklerimizi tam anlamıyla yapamadık. Özellikle son haftalarda yaşadıklarımız hem bizi hemde oyuncularımızı yıprattı diyebilirim. Fakat önümüzdeki Pınar Karşıyaka maçı var ve bu maçtan umutluyuz. Geçtiğimiz hafta son saniye basketle mağlup olduk. Oyuncularımın sergilediği oyun bizi çok mutlu etti. Mücadele ederek son saniyede kaybettik. Üst üste aldığımız mağlubiyetleri Karşıyaka maçıyla sonlandırmak istiyoruz. Bizim için yeni bir başlangıç olacaktır” diye konuştu.

ZORLU SERİ BAŞLIYOR

İlk yarının bitimine son 5 maç kala temsilcimiz Torku Konyaspor’u üst üste zorlu maçlar bekliyor. Dev Kartallar, arda arda oynanacak önemli maçların başlangıcını pazartesi Pınar Karşıyaka ile yapacak. Ardından üç gün arayla sırasıyla Beşiktaş deplasmanı ve Türk Telekom ile karşılaşacak. Bu maçların 3 gün arayla oynanacak olması ise temsilcimizi bir hayli zorlayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Boşnak antrenör Aziz Bekir, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Zorluk derecelerin yüksek olduğunu vurgulayan Bekir, “Bunun üstesinden gelebilecek oyuncularımız var. Takımıma sonuna kadar güveniyorum ve ilk yarıyı iyi bir şekilde bitireceğimize inanıyorum” dedi.

Seda Erciş

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.