Halil Özkan

Halil Özkan

Yeni bir dönem yeni bir başlangıç

Yeni bir dönem yeni bir başlangıç

İyi veya kötü gelişmelerle bir kos koca yılın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.

2018’in dertlilere deva, mazlumlara ümit, ülkemize de yeni yılın terörsüz geçmesini, başarı ve sağlık getirmesini yüce Allah’tan diliyorum.

Hatasız kul olmaz bu yıl tüm Ümmeti Müslim’den büyük olaylara sebebiyet vermeyecek hatalar diliyorum.

2018’i tembel bir şekilde değil de çalışkan verimli bir şekilde geçmesini diliyorum. Umarım bu yıl herkes karıncaları örnek alır. Ülkemizin daha iyi konumlara gelmesini, yüce Türk Milleti’nin evlatlarına zeval gelmemesini, ülkemizin göz bebekleri kolluk kuvvetleri vatan müdafaası yapan vatan aşkı ile yanan yüce gönüllü TSK ve polis ekiplerimizin yeni yılının zayiatsız ve başarılı geçmesini yüce Mevla’dan temenni ederim.

Yeni yıl bir tekrar başlangıçtır. Yeni yıl arınmak temiz sayfa açmaktır. Durum böyle olunca da yeni bir dönüm noktası yeni bir fırsattır.

Herkesin içini bir sevinç bir mutluluk kaplar yeni yılda sebebi ise geçmişe sünger çekmektir. Yeni yılda yeni beklentiler haline girmek, yeni hayaller kurmak, yeni planlar yapmak geleceğe daha sağlıklı daha aydınlık bakmak demektir.

Tüm Âdemoğullarının yaşadıkları olumsuzlukları unutmasını ve güzel bir yıl geçirmesini dilerim.

Bazı kesimde yeni yıl olayına yaşlanmak gözüyle baktıkları için umutsuzluğa, hüsrana sevk ediyor kendini onlara da tavsiyem fazla kafaya takmamalarıdır.

Yaş sonuçta dijital bir ibaredir sağlıklı olduktan sonra insanın eli ayağı tuttuktan sonra kimseye muhtaç olmadıktan sonra hayatına devam ediyorsa sıkıntı yok neticede her nefis ölümü tadacaktır.

İnsan istedikten sonra çabaladıktan sonra yeni beklentilerinin gerçekleşmesi için hiçbir engel yoktur.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil Özkan Arşivi
SON YAZILAR