Yenişafak ve Yeni Akit'e yapılan saldırı

Yenişafak ve Yeni Akit'e yapılan saldırı
İSTANBUL (AA) - Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, Yenişafak ve Yeni Akit Gazetelerine düzenlenen saldırıları...

İSTANBUL (AA) - Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, Yenişafak ve Yeni Akit Gazetelerine düzenlenen saldırıları kınadı.

Koca,Yenişafak ve Yeni Akit Gazetelerine düzenlenen saldırıları kınadığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dün olduğu gibi bugün de bu tarz alçak saldırılara boyun eğmeyen ve bildiği doğruları her platformda haykıran değerli basın mensuplarını bu tarz alçakça saldırılar yıldıramaz. Bu tarz insan canına kastetmeye yönelik alçak saldırıların amacı bellidir. Eylemleri gerçekleştirenler şunu bilmeli ki, korkutmaya, sindirmeye çalıştığınız yürekler sizlerden daha cesur ve daha yürekli insanlardır.

Dün olduğu gibi bugün de bu alçakça saldırılarınız amacına ulaşamayacaktır. Bu vesile ile başta Yenişafak ve Yeni Akit Gazetesi çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm basın camiasının her daim yanında olduklarımızı belirtmek istiyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.