Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Antalya'da müstakil evde çıkan yangınında bir kişi hafif yaralandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangında bir kişi hafif yaralandı.

Kızıltoprak Mahallesi İbn-i Sina Caddesi'nde müstakil evde, elektrik kontağından yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın sırasında evde bulunan Kenan Toprak ile eşi ve iki çocuğu zorlukla dışarı çıktı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, ev kullanılamaz hale geldi.

Evden çıkarken kolundan yaralanan Kenan Toprak'a, olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahale edildi.

- Bolu'daki uyuşturucu operasyonu

BOLU (AA) - Bolu'da uyuşturucu sattıkları ve kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 10 kişiden 3'ü çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Mehmet B, Hüseyin B, Gürkan A, İsmail G, Korhan Ş, Bilal T, İ.T, A.K, S.N. ve S.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan İ.T, A.K, S.N. ve yaşı küçük olduğu öğrenilen S.T. işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 6'sı "Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Hüseyin B, Mehmet B. ve Bilal T, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Gürkan A, İsmail G. ve Korhan Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince önceki gün 4 ay süren takibin ardından belirlenen adreslere gerçekleştirilen operasyonda 10 zanlı gözaltına alınmıştı. Operasyonda, 2 kilo 93 gram sentetik uyuşturucu ve 86 kilo 39 gram uyuşturucu yapımında kullanılan sentetik madde ile bir bıçak ele geçirilmişti.

- Eskişehir'de hırsızlık operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de aralarında Eskişehirspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı dükkanın da bulunduğu 7 iş yerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 kişi yakalandı.

Bir kişi "155 Polis İmdat" hattını arayarak, İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnaf Sokağı'nda hırsızlık amacıyla 3 kişinin dolaştığını bildirdi.

İhbar üzerine söz konusu bölgeye gelen polis ekiplerini fark eden zanlılar kaçtı.

Bir süre yaşanan kovalamacanın ardından zanlılar H.K. (15), E.K. (13) ve S.A. (15) yakalandı.

Kent merkezinde aralarında Eskişehirspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı iş yerinin de bulunduğu 7 dükkandan hırsızlık yaptıkları belirlenen zanlıların sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.