Sadık Büyüksakarya

Sadık Büyüksakarya

Bunlar hep bu yüzden!

Bunlar hep bu yüzden!

Gözünün üstünde kaş var ifadesi uluslararası arenada hakkını hep vermiştir.

Bundan sonra da vermeye devam edecektir diye düşünüyorum.

Sebep – Sonuç ilişkisi de en cafcaflı materyal.

Zira Güldağı’da bu durumun üzerine eğilmiş.

Buyurunuz:

‘1) Pentagon'a hâkim olan ezoterik ve pagan akıl, büyük savaş ile üçüncü küresel reset için harekete geçti bile. Büyük dünya savaşı için ön hatlar hızlı şekilde oluşturuluyor. ABD tarafından Yunanistan ve adalarına yığılan silahlar ile Avrupa ön hattı oluşturuldu.

2) Türkiye, her zaman Avrupa'ya gelebilecek tehlike için ön tampondu. Başlayacak büyük savaşta, en büyük savaş meydanlarından biri de Anadolu olacak. Avrupa'ya tehlike sıçramasın diye Yunanistan sınırı silahlarla "demir ağ" gibi örüldü.

3) ABD ve NATO'nun Avrupa, Ortadoğu ve Asya'daki üsleri akıl almaz derecede silahlandırılıyor. Dev kara ve deniz tatbikatları devam ediyor. Derin yapısı güçlü olan devletler hızla "istihbarat ve ordularını" temizleyip savunma sanayisini hazır hale getirdi.

4) Başlamış olan "üçüncü küresel savaşın" tam içindesiniz şu an. Ekonomiden, savunmaya kadar büyük savaşta yaşanabilecek her türlü şartlar oluştu zaten. Uyanın. Savaş, bir el tarafından çeşitli bölgelerdeki çatışmalarla hızla büyütülüp şiddetlendiriliyor.

5) Savaş büyüyünce tam olarak üçüncü dünya savaşının içinde olduğunuzu net olarak fark edeceksiniz. Savaş hızlandırıcıları harekete geçti bile. Dünyada üç bölge oluşturulacak üç büyük saldırı ile büyük savaş alevlendirilecek. Türkiye için ise dört bölge önemli.

6) Kıbrıs hattı. Trakya hattı. Karadeniz hattı. Güney ve doğu sınırı. Bu dört hat da şu an çatışmalı halde zaten. Kiminde silahlar patlamış, kiminde de patlamak üzere. Türkiye büyük savaşı engellemek için denge ve diplomasiyi kullanıyor. Yoğun ve değisken manevralar içinde.

7) Türkiye'nin doğuya karşı yapılacak büyük savaşta Batı'nın ön hattı olması isteniyor. Türkiye bunu engellemek için yoğun bir denge politikası, manevra içinde. Bunu yöneticilerin konuşmalarından da anlayabiliyorsunuz. Savaş şartları kötüdür. Savaşın neyi yok edeceği belirsizdir.

8)Türkiye savaşı engellemek için küresel ve bölgesel güçlerle yoğun denge politikası izliyor. Bir yandan da ön hatlarını oluşturuyor. Bir de büyük savaşı engellemek isteyen güç odakları var. Bunlar büyük dünya savaşı istemiyor. Savaşsız şekilde küresel değişim dönüşümden yanalar.

9) Türkiye bunlarla da yoğun iletişim ve bağlantı içinde. Türkiye bunlara, küresel büyük savaş isteyenlere kıyasla daha olumlu bakıyor. Her ne olursa olsun, dünya büyük bir tehlikenin içinde. Halklar, başlayan küresel savaşın tam içinde. Zor bir dönem.

10) Üçüncü küresel savaşın tam içindeyiz. Şiddetlendikçe bunu daha iyi anlayacaksınız. Yakında devletlerin halklarını silahlandırdıklarına şahit olabilirsiniz. Küresel savaştan sonra, her alanda küresel resetin daha kolay ve hızlı atılacağını düşünenler daha güçlü ve ağırlıkta.

11) Birinci ve İkinci küresel savaş nasıl başladıysa aynı süreç tekrar harekete geçirildi. İyi bakarsanız görürsünüz. Bize göre görünen köy de kılavuz ister. Çünkü hiç göründüğü gibi değil.’

Gördüğünüz üzere Güldağı’nın bu ifadelerini piramit mantığıyla değerlendirdiğimiz de tepeden aşağıya doğru paylaşıyorum.

Çünkü bazı şeyler zirveden aşağıya doğru inildikçe daha da anlaşılır oluyor.

Gözden kaçırdığınız, gafil avlandığınız hadise ve malumat tanelerini en aza indirgiyorsunuz.

Ve sonrasında tablo netleşiyor.

İstediğimiz de bu değil mi zaten?

Selâmetle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Büyüksakarya Arşivi
SON YAZILAR